Nuke guys Excentrische polijstmachine gemaakt door RUPES

400.00

Ervaar de Nuke Guys excentrieke polijstmachine – jouw weg naar perfecte resultaten! Het zit boordevol functies die speciaal zijn ontworpen voor veeleisende gebruikers. De slag van Ø15 mm zorgt voor nauwkeurige polijstresultaten en is perfect voor gedetailleerd werk. De steunschijf van Ø125 mm zorgt voor een uniforme en effectieve oppervlakteafwerking op alle mogelijke oppervlakken.

Compact maar krachtig, de LHR 15ES levert een indrukwekkend vermogen en is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling door RUPES. Het ergonomische ontwerp garandeert dat je zelfs tijdens langere sessies niet moe wordt. De machine ligt mega goed in de hand en reduceert trillingen tot een minimum, wat zorgt voor een perfecte polijstervaring.

De bediening is supereenvoudig: dankzij de elektronische toerentalregeling heb je altijd volledige controle en kun je de snelheid tijdens het hele polijstproces eenvoudig aanpassen. Met de LHR 15ES haalt u een machine in huis die state-of-the-art technologie en jarenlange ervaring van RUPES combineert in een compact en krachtig apparaat. Vertrouw op RUPES, de keuze van professionals, om uw oppervlakken om te toveren tot ware kunstwerken.

ANDERE KLANTEN KOCHTEN OOK: